Hotel Come Inn Berlin Kurfurstendamm Opera – Berlijn – Stedentrips Duitsland – Duitsland – dejongintra

Hotel Come Inn Berlin Kurfurstendamm Opera – Berlijn – Stedentrips Duitsland

Berlijn is een stad waar je zonder problemen dagenlang kunt rondstruinen. Er valt natuurlijk gigantisch veel te ontdekken over de interessante geschiedenis en mooie architectuur. Maar ook de parken, winkelstraten en uitgaansgelegenheden zijn zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens een stedentrip Berlijn. Kortom, er valt geen tijd te verliezen. Met de centrale ligging van Hotel Come Inn Berlin Kurfurstendamm Opera is dit de perfecte uitvalsbasis om te overnachten. Zodra je de deur uitstapt, sta je op de bekendste winkelstraat van Berlijn: Kurfurstendamm. En als je de rest van de stad wilt ontdekken ligt het busstation voor de deur en het metrostation op ca. 5 minuten loopafstand.
Niet alleen de centrale ligging van Hotel Come Inn Berlin Kurfurstendamm Opera is reden om hier te verblijven, ook het uitgebreide ontbijtbuffet wordt hooggewaardeerd. Iedere ochtend staat er een gevarieerd ontbijt voor je klaar in de nette ontbijtruimte met panoramisch dakterras.

(Update Februari 2024)
Plaats: Berlijn
Regio: Stedentrips Duitsland
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar BerlijnStedentrips Duitsland

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie