Verzekeringen

Reisverzekering en Annulering verzekeringen

Wij vinden dat iedereen de beste reisverzekering verdient. Dat vinden we niet alleen. De beste reisverzekering regelen we ook graag voor je. We vergelijken een groot aantal reisverzekeraars op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen. In een paar stappen vind jij de reisverzekering die bij jou en jouw reisgedrag past. Afsluiten of overstappen kan direct. Met een reisverzekering hoef je je geen zorgen te maken over onvoorziene kosten. Zo kun je onbezorgd genieten van je vakantie.

Bekijk hieronder de verschillen en vergelijk de prijzen, zodat u zelf de juiste keuze kunt maken.
Ga goed verzekerd op reis!

Reisverzekering Nederland
Een vakantie in Nederland kan veel voordelen hebben: je hoeft niet te ver te reizen, je spreekt de taal en je bent dicht bij huis mocht er wat gebeuren. Hierdoor denken veel mensen dat het niet nodig is om een reisverzekering af te sluiten voor een vakantie in Nederland. Maar is dat wel zo? Je zorg- en aansprakelijkheidsverzekering gelden hier gewoon. Dat scheelt weer. Maar een reisverzekering biedt ook veel voordelen.

De doorlopende reisverzekering is een reisverzekering waarmee jij het hele jaar door verzekerd bent op reis. Ga je een aantal keer per jaar op vakantie en hou je er ook van om weekendjes weg te gaan? Dan is de doorlopende reisverzekering handig om af te sluiten. Met deze reisverzekering ben je verzekerd voor kosten waar je niet op gerekend had. Denk aan vervangend vervoer, medische kosten, zoekgeraakte of gestolen bagage en een vergoeding voor een noodgedwongen terugkeer naar Nederland. We vertellen je graag meer over de doorlopende reisverzekering en de voordelen van deze langlopende reisverzekering.
ASCI Doorlopende Reisverzekering
NKC Reisverzekering

Annuleringsverzekering
Het kan helaas voorkomen dat je een vakantie moet annuleren door onvoorziene situaties. Denk aan een vervelende situatie vlak voordat de vakantie begint, of een ongeval of noodsituatie (in het thuisland) tijdens de vakantie zelf. Vaak gaat het daarbij om voorvallen die op zichzelf al niet fijn zijn. Helemaal niet als je de vakantie daardoor moet cancelen én hier ook gewoon voor moet betalen. Voor een groot deel van dat soort gevallen is er de annuleringsverzekering, zodat je niet (volledig) moet opdraaien voor de kosten voor een reis die je helemaal niet meer gaat maken. Of vroegtijdig moet afbreken. De annuleringsverzekering sluit je bij ons aanvullend af op de reisverzekering. Wij vertellen je alles wat je moet weten over de annuleringsverzekering.

Kortlopende annuleringsverzekering
De kortlopende annuleringsverzekering is een annuleringsverzekering die je afsluit voor een vooraf vastgestelde reisperiode. Naast de kortlopende annuleringsverzekering is er de doorlopende annuleringsverzekering. Ben je niet van plan om vaker dan 1 keer en langer dan 21 dagen aaneengesloten in een jaar op reis te gaan? Dan kan het voordelig zijn om de kortlopende annuleringsverzekering te kiezen. In alle andere gevallen is de doorlopende annuleringsverzekering eigenlijk bijna altijd voordeliger.

Doorlopende annuleringsverzekering
Met een doorlopende annuleringsverzekering ben je langlopend verzekerd voor het annuleren of vroegtijdig afbreken van je vakantie bij onvoorziene gebeurtenissen. Naast de doorlopende annuleringsverzekering heb je de kortlopende variant. De doorlopende annuleringsverzekering is een handige annuleringsverzekering als je vaker dan eens per jaar op vakantie gaat. Je hoeft dan niet voor elke vakantie na te denken over het afsluiten van deze verzekering. Daarnaast is de doorlopende annuleringsverzekering een voordelige optie als je vaker of lang op vakantie gaat. Wij vertellen je alles over de doorlopende annuleringsverzekering.

Caravan Verzekering
Particulier verhuur: Ook als u uw caravan verhuurt aan een privépersoon geldt de door u gekozen dekking van uw caravan. Vervangende caravan: Valt uw caravan uit binnen 7 dagen vóór vertrek? Dan regelen wij vervanging. Korting op eigen risico: Heeft u een eigen risico? Dan krijgt u korting als u de schade laat herstellen bij een aangesloten herstelbedrijf.
Dekking caravanverzekering: De ACSI Caravanverzekering vergoedt de schade aan uw geliefde caravan. Óf de schade die uw losgekoppelde caravan veroorzaakt heeft.
ASCI Caravanverzekering

Camper Verzekering
Bij de NKC vind je alles op het gebied van campers onder één dak. Met de meest duurzame camperverzekering van dé camperspecialist ga je onbezorgd op weg. Zo ben je verzekerd van uitgebreide pechhulp, ook in je eigen woonplaats en voor campers ouder dan 15 jaar. Is er een maximale no-claimkorting van maar liefst 80%. Hoe langer je geen schade claimt, hoe aantrekkelijker de no-claimkorting. Je mag ook de no-claimkorting van je auto gebruiken. Verder ontvang je 10% korting op je premie na het volgen van een camperrijvaardigheidstraining. Is woon-werkverkeer standaard meeverzekerd. En heb je 3 jaar aankoopwaardegarantie op een gebruikte camper, zonder verplichte taxatie
ACSI Camperverzekering
NKC Camperverzekering

Auto Verzekering
Autoverzekering voor camperaars: De NKC Autoverzekering is speciaal afgestemd op de camperaar. Vaak wordt de auto door camperaars minder vaak gebruikt dan door andere automobilisten. De NKC Autoverzekering houdt daar rekening mee. Daarnaast is er een aantrekkelijk no-claimkorting tot wel 75% die je kan ontvangen op de basispremie! Bereken nu je premie in twee minuten.
Autoverzekeringen vergelijken: Wat zijn de verschillen tussen de autoverzekering van de NKC en die van andere aanbieders? Bekijk hieronder onze vergelijker.
NKC Autoverzekering
ASCI Autoverzekering

Vouwwagen Verzekering
Valt uw vouwwagen uit binnen 7 dagen vóór vertrek? Dan regelen wij vervanging.
Particulier verhuur: Ook als u uw vouwwagen verhuurt aan een privépersoon geldt de door u gekozen dekking van uw vouwwagen.
Korting op eigen risico: Heeft u een eigen risico? Dan krijgt u korting als u de schade laat herstellen bij een aangesloten herstelbedrijf.
ASCI Vouwwagen verzekeren

Gezinsongevallen Verzekering
Extra dekking als u, of een gezinslid, blijvend invalide raakt of overlijdt door een ongeluk in binnen- of buitenland.
Keert direct uit: Geen gedoe met ingewikkelde verhaalacties. Uw uitkering is afhankelijk van het bedrag dat u kiest.
Studerende kinderen: Tot hun 28ste zijn uw kinderen als student gratis meeverzekerd op de ACSI Gezinsongevallenverzekering.
ASCI Gezinsongevallenverzekering

Motor Verzekering
Premiekorting op uw motor: Als motorrijder profiteert u bij ACSI van de schadevrije jaren die u heeft opgebouwd op uw auto. U ontvangt voor uw motor dezelfde korting.
Nieuw- of aanschafwaarde: Uw motor gestolen of total loss? Bij ACSI krijgt u 3 jaar lang de nieuw- of aanschafwaarde terug.
Zomer- en/of winterdekking: Met het winterstop-tarief krijgt u korting op de jaarpremie van uw verzekering.
ASCI Motorverzekering

Aansprakelijkheids Verzekering
Het hele gezin: Zekerheid voor het hele gezin. Inclusief uitwonende, studerende kinderen tot 28 jaar.
Vriendendienst: Biedt u de helpende hand en gaat er iets mis? Schade door een vriendendienst is ook gedekt.
Inclusief rechtsbijstand: U bent nooit óververzekerd: onze aansprakelijkheidsverzekering is altijd inclusief rechtsbijstand.
Aansprakelijkheidsverzekering

Deel dit bericht: