Baseler Hof – Hamburg – Stedentrips Duitsland – Duitsland – dejongintra

Baseler Hof – Hamburg – Stedentrips Duitsland

Hotel Baseler Hof is een populair 4-sterrenhotel midden in het centrum van Hamburg. Start de dag met een heerlijk ontbijtbuffet voordat u de stad gaat verkennen. Diverse winkels, terrassen en restaurants bevinden zich op loopafstand. In deze op 3 na grootste havenstad ter wereld zult u zich zeker geen moment vervelen. Bezoek het ,Rathaus’, verken de gezellige binnenstad, maak een mooie rondvaart over de Elbe, loop langs de ‘Binnenalster’ en geniet van het mooie uitzicht dat het meer te bieden heeft. Ook de Speicherstadt met zijn oude havenpakhuizen is zeker de moeite waard. Sommige pakhuizen zijn nog in gebruik, maar vele zijn veranderd in winkels, galeries of restaurants.
Tip; Als u ‘s avonds over de weg aan de overkant van het meer rijdt dan heeft u een prachtig uitzicht over de skyline van Hamburg. Vergeet ook zeker niet het gigantische stadspark , Planten un Blomen, te bezoeken. Hier kunt u ontsnappen aan de drukte van de stad en heerlijk tot rust komen tussen

(Update Februari 2024)
Plaats: Hamburg
Regio: Stedentrips Duitsland
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar HamburgStedentrips Duitsland

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie