Best Western Plus Hotel Fussen – Fussen – Beieren – Duitsland – dejongintra

Best Western Plus Hotel Fussen – Fussen – Beieren

Best Western Plus Hotel Fussen is een populair 4-sterrenhotel met een topligging in Fussen. Fussen is de stad van koning Ludwig II. Hier vindt u pure romantiek tussen adembenemende Alpentoppen en ongerepte bergmeren, gecombineerd met cultuur en koninklijke monumenten. Het vakantie- en kuuroord Fussen ligt aan de zuidkant van de Romantische Strasse, in een van de mooiste vakantiegebieden van Europa. Ontdek de regio die koningen ooit hun thuis noemden vanuit het Best Western Plus Hotel Fussen. Elke ochtend staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Na een dag vol belevenissen kunt u relaxen in de comfortabele loungebar.
Gasten zijn bijzonder te spreken over de centrale ligging van dit hotel. Best Western Plus Hotel Fussen is een ideale uitvalsbasis voor diverse uitstapjes in de veelzijdige omgeving. Het vriendelijke personeel draagt bij aan een aangenaam verblijf.

(Update Februari 2024)
Plaats: Fussen
Regio: Beieren
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar FussenBeieren

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie