Vakantiepark Nuerburgring managed by Lindner – Drees – Eifel – Duitsland – dejongintra

Vakantiepark Nuerburgring managed by Lindner – Drees – Eifel

Dit uitgebreide familiepark ligt in het hart van de Hocheifel en vlak bij het circuit Nurburgring. Voor de kinderen is er een kinderclub, tafeltennis, ballenbak en speeltuin en voor volwassenen is er een groot wellnesscenter met sauna’s en stoombaden. In de bosrijke omgeving liggen schilderachtige dorpjes en kratermeren en een langere dagtocht brengt u naar de leuke domstad Keulen. De moderne bungalows zijn van alle gemakken voorzien en dragen bij aan een zorgeloze vakantie dichtbij huis.
Lindner Vakantiepark Nurburging heeft een uistekende beoordeling, vele families hebben hier hun vakantie al doorgebracht.

(Update Februari 2024)
Plaats: Drees
Regio: Eifel
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar DreesEifel

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie