De betoverende Harz, Braunlage – Harz, Frankenwald en Steigerwald – Groepsreizen Duitsland – Duitsland – dejongintra

De betoverende Harz, Braunlage – Harz, Frankenwald en Steigerwald – Groepsreizen Duitsland

De steden en dorpen van de Harz met historische binnensteden, vakwerkhuizen, kerken en kloosters betoveren haar bezoekers. Niet alleen de steden en dorpen spreken tot de verbeelding. Ook de natuur, zoals de Rappbode Talsperre; het grootste stuwmeer van de Harz, krijgt haar bezoekers snel in haar ban. Onderweg naar de verschillende bestemmingen rijden we door de mooiste landschappen en bezoeken we de dorpen en steden van dit indrukwekkende gebied.

(Update Februari 2024)
Plaats: Harz, Frankenwald en Steigerwald
Regio: Groepsreizen Duitsland
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar Harz, Frankenwald en SteigerwaldGroepsreizen Duitsland

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie