Waldferienpark Gerolstein – Hinterhausen – Rheinland-Pfalz – Duitsland – ANWBCamping

Waldferienpark Gerolstein – Hinterhausen – Rheinland-Pfalz

De terrasvormige camping ligt ten westen van het leuke stadje Gerolstein, midden op het deel van het Rijnlands leisteen plateau de Vulkaan-Eifel, met zijn koud watergeisers en bronnen. Op de camping kun je heerlijk ontspannen in zwembad, sauna of restaurant. Voor de kinderen is er een dierenweide waar naar hartenlust met de dieren geknuffeld kan worden. Ontdek de omgeving per fiets of te voet zoals via de Dolomieten-wandeling (8 km). De Nederlandse eigenaren helpen je graag met allerlei vragen.

(Update Februari 2023)
Maximaal aantal personen:
Plaats: Hinterhausen
Regio: Rheinland-Pfalz
Land: Duitsland
Adres: Hillenseifen 200 54568 Hinterhausen

Erkende campings
Campings voor hondenliefhebbers
Middelgrote camping (109 plaatsen)

Aantal Sterren: 3

ANWBCamping in Duitsland: onbezorgd kamperen midden in de natuur. Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De campings die ANWB Camping heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Campings in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Dit zijn kampeerterreinen waar het draait om rust en stilte. Je kunt ook prima op deze campings verblijven wanneer je op doorreis bent. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst!

Bekijk hier alle vakanties van ANWBCamping of alle vakanties naar HinterhausenRheinland-Pfalz

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie