ACHAT Hotel Neustadt an der Weinstrasse – Neustadt aan de wijnroute – Rijnland-Palts – Duitsland – dejongintra

ACHAT Hotel Neustadt an der Weinstrasse – Neustadt aan de wijnroute – Rijnland-Palts

ACHAT Hotel Neustadt an der Weinstrasse ligt in de wijnstreek van Rheinland Pfalz en is daarmee een ideale bestemming voor wijnliefhebbers en levensgenieters. Het hotel heeft een gunstige ligging en comfortabele kamers. Bij mooi weer geniet u op het terras van een hapje en een drankje. U kunt actief bezig zijn in de fitnessruimte of juist lekker ontspannen in de sauna en rustruimte.
Daarnaast geniet u dagelijks van een uitstekend ontbijtbuffet en in de avond is er de mogelijkheid het 3-gangendiner of dinerbuffet bij te boeken.
ACHAT Hotel Neustadt an der Weinstrasse is geliefd onder onze gasten. Vanwege de uitstekende ligging is het ook een goed overnachtingshotel op weg naar Italie en Oostenrijk.

(Update Februari 2024)
Plaats: Neustadt aan de wijnroute
Regio: Rijnland-Palts
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar Neustadt aan de wijnrouteRijnland-Palts

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie