Hotel Ruland – Altenahr – Rijnland-Palts – Duitsland – dejongintra

Hotel Ruland – Altenahr – Rijnland-Palts

Hotel Ruland is een populair, recentelijk compleet gerenoveerd hotel, gerund door een vriendelijke familie, midden in het centrum van Altenahr aan de rivier de Ahr. Start de dag met een lekker ontbijt voordat u het prachtige Ahrdal, een van de beste wijnbouwgebieden in Duitsland, al wandelend of fietsend gaat verkennen. De dichtstbijzijnde grotere stad is Bonn met prachtige bezienswaardigheden en vele winkels. Na een dag op pad ontspant u in de sauna of infraroodcabine. Sluit de dag af met een diner in het restaurant of een drankje op het terras met uitzicht op de rivier.
Niet alleen de idyllische ligging, de facilteiten en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding dragen bij aan de vele goede reviews die het hotel krijgt, maar ook het vriendelijke en gastvrije personeel zorgt voor een aangenaam verblijf tijdens uw vakantie in de Eifel.

(Update Februari 2024)
Plaats: Altenahr
Regio: Rijnland-Palts
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar AltenahrRijnland-Palts

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie