Mercure Hotel Bad Durkheim – Bad Durkheim – Rijnland-Palts – Duitsland – dejongintra

Mercure Hotel Bad Durkheim – Bad Durkheim – Rijnland-Palts

Mercure Hotel Bad Durkheim is een sfeervol 4-sterrenhotel dat bekend staat om de goede keuken. Iedere ochtend staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar en in de avond schuift u aan voor een heerlijk 3-gangendiner of dinerbuffet. In het nabije centrum van Bad Durkheim treft u tal van winkeltjes en terrassen, waar u in de zomermaanden heerlijk kunt vertoeven. Naast het hotel ligt het openbare zwemcomplex SALINARIUM met binnen- en buitenzwembad. De entree is inclusief en er is een directe verbinding.

Gasten die u voor zijn gegaan hebben genoten van hun verblijf, te danken aan de goede service, schone kamers en uitstekende keuken. Een extra voordeel: bij Mercure Hotel Bad Durkheim profiteert u van hoge kinderkortingen.

(Update Februari 2024)
Plaats: Bad Durkheim
Regio: Rijnland-Palts
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar Bad DurkheimRijnland-Palts

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie