Natuurhuisje in Schmallenberg-oberkirchen – Nordrhein Westfalen – Duitsland – 38712

Natuurhuisje in Schmallenberg-oberkirchen – Noordrijn-westfalen

Dit gezellige appartement ligt in Schmallenberg-Oberkirchen, aan de voet van het Rothaargebergte. Leun achterover op het privebalkon en geniet van het prachtige landschap en de uren in de zon. De woonkamer is stijlvol ingericht, met witte muren en rode accenten. In de slaapkamer staat een 2-persoonsbed en de keuken is goed uitgerust. Het appartement is daardoor vooral bedoeld voor een stel. Het nabijgelegen wandelparadijs in de regio Schmallenberger Sauerland heeft talloze bewegwijzerde paden, die je rechtstreeks de natuur in leiden. Tijdens het winterseizoen is Winterberg (14 km) een bezoek waard. Maar je kunt ook naar uitkijktoren Wilzenberg, Winterberg, Bad Berleburg, avonturenmijn Ramsbeck of avonturenpark Fort Fun. Buiten het huis vind je een tuin met tuinmeubelen, een barbecue en speeltoestellen voor de kinderen. Hier kan je heerlijk ontspannen. Energiekosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) worden apart berekend op basis van verbruik.

(Update Februari 2023)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Schmallenberg-oberkirchen
Regio: Noordrijn-westfalen
Land: Duitsland
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
woonkamer parterre: 2-pers. slaapbank,, TV(satelliet)

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Duitsland – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Schmallenberg-oberkirchenNoordrijn-westfalen

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie