Vakantiepark Feriendorf an der Therme Obernsees – Mistelgau – Beieren – Duitsland – dejongintra

Vakantiepark Feriendorf an der Therme Obernsees – Mistelgau – Beieren

Feriendorf an der Therme Obernsees is een bungalowpark met moderne vakantiewoningen en gratis toegang tot de zwembaden van Therme Obernsees. Ga voor oneindig veel waterpret en goede wellnessmogelijkheden. De woningen zijn comfortabel ingericht en liggen tegen een zonnige helling in het landschap van de Frankische Schweiz. Dit is een gastvrije regio waar u vooral ook kunt genieten van de Beierse keuken. Met de Erlebniscard maakt u gebruik van de diverse extra’s en kortingen op attracties en bezienswaardigheden in de omgeving.
Gasten die hun vakantie hebben doorgebracht bij Feriendorf an der Therme Obernsees hebben genoten van de luxe en comfort.

(Update Februari 2024)
Plaats: Mistelgau
Regio: Beieren
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar MistelgauBeieren

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie