De Duitse Alpenroute – Diverse regio’s in Duitsland – Individuele rondreizen Duitsland – Duitsland – dejongintra

De Duitse Alpenroute – Diverse regio’s in Duitsland – Individuele rondreizen Duitsland

De Duitse Alpenroute, of de Deutsche Alpenstrasse is de oudste vakantieroute van Duitsland.  Deze populaire autoroute brengt u langs kraakheldere meren, indrukwekkende bergen, authentieke dorpen, karakteristieke steden en mooie kastelen. De officiele route start in Lindau am Bodensee en eindigt in Schonau am Konigssee. Hier ontdekt u het mooiste en beste van de regio Beieren. Tijdens deze 10-daagse autorondreis heeft u voldoende tijd om te genieten van het panoramische uitzicht op de bergen, kunt u heerlijk wandelen en de lekkerste gerechten uit de uitgebreide Beierse keuken proeven. Laat u charmeren door de sprookjesachtige kastelen en de geschiedenisrijke steden, waar u tijdens uw onvergetelijke autorondreis kennis mee maakt.

(Update Februari 2024)
Plaats: Diverse regio’s in Duitsland
Regio: Individuele rondreizen Duitsland
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar Diverse regio’s in DuitslandIndividuele rondreizen Duitsland

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie