8-daagse fietsrondreis langs de Elbe – Bad Schandau-Wittenberg – Duitsland – ANWBVakantie

8-daagse fietsrondreis langs de Elbe – Bad Schandau-Wittenberg

Fiets langs de oevers van de Elbe-vallei en dwars door de Duitse geschiedenis, van Luther tot de Tweede Wereldoorlog. Langs uitgestrekte wijngaarden en imposante adellijke kastelen. Van het Florence aan de Elbe en de porseleinstad Meissen tot Lutherstadt Wittenberg.

(Update: Januari 2023)
Maximaal aantal personen:
Plaats: Bad Schandau
Regio:
Land: Duitsland
Adres: Bad Schandau

Aantal Sterren:


8-daagse fietsrondreis langs de Elbe – Bad Schandau-Wittenberg – Bad Schandau
8-daagse fietsrondreis langs de Elbe - Bad Schandau-Wittenberg - Bad Schandau

Klik hier om deze aanbieding van 8-daagse fietsrondreis langs de Elbe – Bad Schandau-Wittenberg te bekijken en boeken

ANWBCamping in Duitsland: onbezorgd kamperen midden in de natuur. Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De campings die ANWB Camping heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Campings in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Dit zijn kampeerterreinen waar het draait om rust en stilte. Je kunt ook prima op deze campings verblijven wanneer je op doorreis bent. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst!

Bekijk hier alle vakanties van ANWBVakanite of alle vakanties van de ANWBRondreizen

Bron: ANWBVakantie

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je kofferBespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie