5-daagse Stedentrip naar Berlijn bij 5 daagse singlereis Kerst in Bruisend Berlijn – TUI

5-daagse Stedentrip naar Berlijn bij 5 daagse singlereis Kerst in Bruisend Berlijn

5 daagse singlereis Kerst in Bruisend Berlijn – Berlijn – Berlijn

Berlijn is al vele jaren een van de meest populaire steden van Europa. En dat is absoluut niet verwonderlijk, wantdeze metropool heeft werkelijk alles in huis voor een paar heerlijke dagen. Neem de vele historische monumenten, deprachtige paleizen, de interessante musea, de gezellige pleinen en de in kerstsfeer gehulde straten. Bovendien telt destad in december tientallen gezellige kerstmarkten, waar het gezellig toeven is. Mogelijkheden genoeg om leukesouveniers mee te nemen voor thuis. In deze stad gaan een indrukwekkende historie en het hippe heden hand inhand. Ga je mee voor een gezellig bezoek tijdens de kerstdagen?

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 5
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Berlijn
Regio: Berlijn
Land: Duitsland
Soort: Stedentrip
Vervoer: Bus
Verblijf in:
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Uitstekend 4-sterrenhotel, Zeer uitgebreid dinerbuffet, Per Comfort Class, Stadstour met gids in Berlijn, Stadstour met gids in Potsdam, Boottocht door Berlijn

Aantal sterren:
Klant beoordelingen:

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar BerlijnBerlijn

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer
Bespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie