Hotel Hofgut Sternen – Breitnau – Zwarte woud – Duitsland – dejongintra

Hotel Hofgut Sternen – Breitnau – Zwarte woud

Hotel Hofgut Sternen is een duurzaam 4-sterrenhotel in het plaatsje Breitnau in de schilderachtige omgeving van het Zwarte Woud.
Het populaire hotel beschikt over 2 restaurants die regionale specialiteiten uit het Zwarte Woud en Baden serveren. In het restaurant MarktScheune geniet u elke ochtend van een regionaal landelijk ontbijt voordat u op pad gaat om de veelzijdige regio te ontdekken.
Of u nu met z’n tweetjes bent of met het hele gezin, er is hier ontzettend veel te beleven.
Trek uw wandelschoenen aan of maak een uitstapje naar de omliggende steden. Met de KONUS-kaart die inbegrepen is tijdens uw verblijf kunt u ook nog eens geheel gratis gebruik maken van het openbaar vervoer in de regio. Ga bijvoorbeeld een dagje shoppen in Freiburg of breng een bezoek aan het Zwitserse Basel.
Ook een rondvaart op de Titisee of de Schluchsee of een bezoek aan de watervallen van Triberg behoort tot de mogelijkheden.
Dankzij de gratis Hochschwarzwald Card profiteert u van

(Update Februari 2024)
Plaats: Breitnau
Regio: Zwarte woud
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar BreitnauZwarte woud

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie