Ruters Parkhotel – Willingen – Wintersport Sauerland – Duitsland – dejongintra

Ruters Parkhotel – Willingen – Wintersport Sauerland

Ruters Parkhotel is een gastvrij 4-sterrenhotel met een uitstekende keuken en uitgebreide wellness faciliteiten. Zo geniet u na een dag in de sneeuw onder andere van het overdekte zwembad met jetstream en zoekt u ontspanning in de sauna. Boek ook eens een massage of een andere behandeling in het beautycenter. Niet alleen in de wellness laat u zich in de watten leggen maar ook in het restaurant. Iedere ochtend staat er een uitgebreid Sauerlander ontbijtbuffet met lokale producten voor u klaar. Na het ontbijt gaat u Willingen in om de omgeving te verkennen, met de Sauerland Card profiteert u van vele extra’s. Na een heerlijke dag op de piste hoeft u de deur niet meer uit, voor een heerlijk avondmaal kunt u terecht in het restaurant.
De gasten van Ruters Parkhotel kijken terug op een aangenaam verblijf, mede te danken aan het vriendelijke personeel en goede service. Voor een ontspannen wintersportvakantie dicht bij huis bent in bij Ruters Parkhotel in het populaire

(Update Februari 2024)
Plaats: Willingen
Regio: Wintersport Sauerland
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar WillingenWintersport Sauerland

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie