Lodge Hotel Winterberg – Winterberg – Wintersport Sauerland – Duitsland – dejongintra

Lodge Hotel Winterberg – Winterberg – Wintersport Sauerland

Nieuw hotel in het centrum van Winterberg, dicht bij de skiliften en skiverhuur. Start de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet voordat u de piste op gaat. Na een dag op de lange latten ontspant u (vanaf het voorjaar 2023) in de sauna.
Met de Dorf Alm direct naast de deur en de Markt Alm in het hotel, heeft u gelijk 2 gezellige restaurants binnen handbereik.
Niet alleen de centrale ligging en het smakelijke ontbijtbuffet dragen bij een de vele goede reviews die het hotel krijgt, maar ook het vriendelijke en gastvrije personeel zorgt voor een aangenaam verblijf tijdens uw wintersportvakantie in Winterberg.

(Update Februari 2024)
Plaats: Winterberg
Regio: Wintersport Sauerland
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar WinterbergWintersport Sauerland

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie