Hotel Willinger Hof – Willingen – Wintersport Sauerland – Duitsland – dejongintra

Hotel Willinger Hof – Willingen – Wintersport Sauerland

Het Willino Privathotel is de perfecte plek voor een onvergetelijke wintersportvakantie dichtbij huis. In het gezellige centrum van Willingen vindt u diverse winkels, restaurants en bakkerijtjes. Het Willino Privathotel beschikt over vele faciliteiten. Neem na een dag met het gezin op de piste een duik in het binnenzwembad of ontspan in de sauna.
Het Willino Privathotel is zeer geliefd vanwege de goede locatie en de fijne kamers. Ook de prijs-kwaliteitsverhouding wordt erg goed beoordeeld.

(Update Februari 2024)
Plaats: Willingen
Regio: Wintersport Sauerland
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar WillingenWintersport Sauerland

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie