Gobel’s Hotel Am Park – Willingen – Wintersport Sauerland – Duitsland – dejongintra

Gobel’s Hotel Am Park – Willingen – Wintersport Sauerland

Gobel’s Hotel Am Park is een populair 3-sterrenhotel met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Gedurende uw verblijf maakt u gratis gebruik van het wellnesscenter en de overige faciliteiten van het 4* Gobel’s Landhotel. Geniet van een ongedwongen sfeer en een prachtig uitzicht over de besneeuwde heuvels van het Sauerland. Gobel’s Hotel Am Park beschikt over een gunstige ligging in Willingen op korte afstand van de skiliften en het gezellige centrum van Willingen. Na een heerlijke dag op de latten bent u van harte welkom om te dineren in het restaurant van Gobel’s Landhotel voor een uitstekende maaltijd.
Vele gasten zijn u al voorgegaan, zij hebben genoten van hun verblijf bij Gobel’s Hotel Am Park. Het vriendelijke personeel, heerlijke ontbijt en de wellnessfaciliteiten in Gobel’s Landhotel zorgen voor een onbezorgd verblijf in het Sauerland.

(Update Februari 2024)
Plaats: Willingen
Regio: Wintersport Sauerland
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar WillingenWintersport Sauerland

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie