Dorint Sporthotel Garmisch-Partenkirchen – Garmisch-Partenkirchen – Wintersport Garmisch Classic – Duitsland – dejongintra

Dorint Sporthotel Garmisch-Partenkirchen – Garmisch-Partenkirchen – Wintersport Garmisch Classic

Het Dorint Sporthotel in Garmisch-Partenkirchen is een familievriendelijk hotel met een gezellige sfeer. Tijdens uw verblijf in het Dorint Sporthotel Garmisch Partenkirchen kunt u op verschillende manieren genieten van de sneeuw. Zo behoren skien, langlaufen, snowboarden en sleeen tot de mogelijkheden. Na een dag vol met winterse activiteiten kunt u ontspannen in het uitgebreide wellnesscenter (ca. 4500 m²). Kiest u voor een heerlijke duik in het binnenzwembad of maak gebruik van een van de sauna’s. U verblijft in het Dorint Sporthotel Garmisch Partenkirchen op basis van halfpenison verzorging, s’avonds geniet u van een uitgebreid 4-gangenkeuze menu. Gasten die u voor zijn gegaan zijn erg tevreden over de comfortabele kamers en de gemoedelijke sfeer.

(Update Februari 2024)
Plaats: Garmisch-Partenkirchen
Regio: Wintersport Garmisch Classic
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar Garmisch-PartenkirchenWintersport Garmisch Classic

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie