Best Western Plus Hotel Willingen – Willingen – Wintersport Sauerland – Duitsland – dejongintra

Best Western Plus Hotel Willingen – Willingen – Wintersport Sauerland

Best Western Plus Hotel Willingen is een uitstekend en compleet gerenoveerd 4-sterrenhotel met hoge kinderkortingen. Na een uitgebreid ontbijt bereikt u binnen 10 minuten het skigebied van Willingen. Met de Sauerland Card, welke u ter plaatse ontvangt maakt u gebruik van vele aantrekkelijke voordelen en kortingen op winterse uitstapjes in de omgeving.
Aan het eind van een actieve dag kunt u lekker dineren in het restaurant en een afzakkertje nemen in LEO’s Bierkeller. De Jong Intra gasten die u voor zijn gegaan zijn erg tevreden over de goede keuken en service. Blikvanger is de uitgebreide Seasons Spa met binnenzwembad, sauna’s en veel andere wellnessfaciliteiten. De familiekamers bieden ruimte tot wel 4 personen en zijn van alle gemakken voorzien.
Voor ultieme ontspanning, gecombineerd met wintersportplezier voor het hele gezin bent u bij het Best Western Plus Hotel Willingen aan het juiste adres!

(Update Februari 2024)
Plaats: Willingen
Regio: Wintersport Sauerland
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar WillingenWintersport Sauerland

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie