Appartementen Park Resort – Willingen – Wintersport Sauerland – Duitsland – dejongintra

Appartementen Park Resort – Willingen – Wintersport Sauerland

Park Resort beschikt over luxe appartementen met uitzicht op het kuurpark van Willingen. De appartementen zijn voorzien van een ruime woon-/slaapkamer met volledige ingerichte keuken. Leef u uit en bereid een typisch gerecht uit Sauerland. Eet u liever buiten de deur? Laat u dan verwennen bij een van de restaurants in de directe omgeving. Na een actieve dag in de sneeuw, komt u tot rust in de Mountain Spa & Wellness van het Gobel’s Landhotel. De skiliften van Willingen bevinden zich binnen handbereik, waardoor u verzekerd bent van een heerlijke wintersportvakantie in combinatie met alle comfort van uw appartement en de nodige ontspanning.
Hotel Park Resort heeft haar hoge waardering te danken aan haar vriendelijke medewerkers en comfortabele appartementen. Een prima plek voor een actieve vakantie in het Duitse Sauerland.

(Update Februari 2024)
Plaats: Willingen
Regio: Wintersport Sauerland
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar WillingenWintersport Sauerland

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie