Appartementen Birkenhof – Willingen – Wintersport Sauerland – Duitsland – dejongintra

Appartementen Birkenhof – Willingen – Wintersport Sauerland

Kiest u voor een verblijf in 4-sterren Aparthotel Birkenhof dan bent u gegarandeerd van een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een uitstekende service. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel, waardoor u zich snel thuis voelt in Aparthotel Birkenhof. De appartementen zijn ruim, voorzien van alle gemakken en bieden ruimte tot 5 personen. Tijdens uw verblijf in Aparthotel Birkenhof maakt u gebruik van de faciliteiten van Gobel’s Landhotel (op ca. 70 m). U kunt hier ook terecht voor een ontbijt en diner (tegen betaling), maar probeert u zeker ook een van de vele gezellige restaurants uit in het centrum van Willingen zoals de Dorf Alm Willingen en het Bavaria Stadl. Na een actieve dag op de piste komt u heerlijk tot rust in het wellnesscenter van Gobel’s Landhotel.
In Aparthotel Birkenhof kunt u tijdens uw welverdiende wintersportvakantie in het Sauerland op en top genieten van de vele mogelijkheden en uitgebreide faciliteiten in het Gobel’s Landhotel.

(Update Februari 2024)
Plaats: Willingen
Regio: Wintersport Sauerland
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar WillingenWintersport Sauerland

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie