Van der Valk Hotel Moers

Van der Valk Hotel Moers

Het Van der Valk Hotel Moers ligt in Duitsland, net over de grens bij de stad Venlo. Het hotel ligt dichtbij de bekende Duitse steden zoals Duisburg, Keulen en Düsseldorf. Het is ook een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Movie Park Germany, wat op slechts 42km afstand ligt. Ook het pretpark Phantasialand, in het plaatsje Brühl nabij Keulen, is makkelijk te bereiken.

Het Van der Valk Hotel Moers heeft 127 comfortabel ingerichte kamers die onder andere voorzien zijn van gratis wifi en een kluisje. De Comfort kamers beschikken zelfs over een balkon of terras. Verder heeft het hotel een heerlijk restaurant en een gezellige hotelbar. De ideale plek om je dag goed af te sluiten. Je auto kun je geheel kosteloos parkeren bij het hotel.

Vanuit het hotel breng je gemakkelijk een bezoek aan een van de bekende steden (Duisburg, Düsseldorf, Keulen, Dortmund en Krefeld). Hier vind je in december verschillende Kerstmarkten die zeer de moeite waard zijn. In de directe omgeving valt ook voldoende te beleven. Zo is er een indoor skipiste (Alpincenter) in Bottrop, wat met 640m de langste indoor skihal ter wereld is. Cultuurliefhebbers doen er goed aan om het romantische stadshart van Moers te bezichtigen. Hier vind je smalle steegjes en pittoreske vakwerkhuizen.

Belangrijke informatie voor rolstoelgebruikers: Het hotel beschikt over een lift aan de achterzijde waarmee je naar de receptie kunt gaan.

Van der Valk Hotel Moers

Het Van der Valk Hotel Moers ligt in Duitsland, net over de grens bij de stad Venlo. Het hotel ligt dichtbij de bekende Duitse steden zoals Duisburg, Keulen en Düsseldorf. Het is ook een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Movie Park Germany, wat op slechts 42km afstand ligt. Ook het pretpark Phantasialand, in het plaatsje Brühl nabij Keulen, is makkelijk te bereiken

Bron: Zoweg.nl – zoweg.nl

Bekijk hier alle van der Valk hotel aanbiedingen

Gaat u een paar dagen weg? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie