Van der Valk Hotel Hamburg-Wittenburg

Van der Valk Hotel Hamburg-Wittenburg

Het moderne 4* hotel Van der Valk Hotel Hamburg-Wittenburg ligt dichtbij het centrum van Wittenburg en direct naast een grote skihal, het Van der Valk Alpincentrum Hamburg-Wittenburg. In deze grote indoor skihal vind je o.a. een afdaling van 330 meter lang en 80 meter breed. Het hotel ligt tussen Hamburg en Berlijn in, met een uurtje kan je een gezellige citytrip maken naar Hamburg! Bezoek bijvoorbeeld de Hamburgse vismarkt en haven, hier wordt niet alleen vis verkocht maar ook bloemen en leuke souvenirs. Wist je dat de haven van Hamburg de 2 na grootste haven is van Europa? Een leuke rondvaart door de haven is dan ook een hele belevenis.

Van der Valk Hotel Hamburg-Wittenburg heeft maar liefst 124 kamers, alle kamers zijn standaard voorzien van een kluisje, een zitje, een tv, wifi en een badkamer met föhn. Binnen in het hotel vind je verschillende eet- en drinkgelegenheden. Ook kan je terecht voor bowlen, tubing of curlen. De omgeving ontdekken kan ook per fiets, deze zijn hier te huur. Na een dagje skiën kan je heerlijk ontspannen in de Boarder Lounge, geniet van een echte apres-ski of kom tot rust in de sauna of tijdens een ontspannen massage.

Als je een dagje doorbrengt in Hamburg is een bezoekje aan de Hamburger Kunsthalle zeker een aanrader, hier zie je prachtige kunstwerken uit de 14e tot de 19e eeuw. Een aanrader voor de natuurliefhebbers is de Lüneburger Heide, dit ligt iets zuidelijker van Hamburg, dit is een van de populairste regio’s van Europa. De prachtige bloei van de heide in het najaar is toch wel het hoogtepunt. Dit is dan ook een fantastische plek om een heerlijke wandeltocht te maken.

Van der Valk Hotel Hamburg-Wittenburg

Het moderne 4* hotel Van der Valk Hotel Hamburg-Wittenburg ligt dichtbij het centrum van Wittenburg en direct naast een grote skihal, het Van der Valk Alpincentrum Hamburg-Wittenburg. In deze grote indoor skihal vind je o.a. een afdaling van 330 meter lang en 80 meter breed. Het hotel ligt tussen Hamburg en Berlijn in, met een uurtje kan je een gezellige citytrip maken naar Hamburg!

Bron: Zoweg.nl – zoweg.nl

Bekijk hier alle van der Valk hotel aanbiedingen

Gaat u een paar dagen weg? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie