H10 Hotel Berlin Ku’damm – Berlijn – Stedentrips Duitsland – Duitsland – dejongintra

H10 Hotel Berlin Ku’damm – Berlijn – Stedentrips Duitsland

H10 hotel Berlin Kudamm ligt midden in het hart van de stad. Op slechts 200 meter loopafstand van de levendige winkelboulevard Kurfurstendamm. Voor de shopliefhebbers is dit hotel in Berlijn de perfecte uitvalsbasis tijdens een stedentrip. Ook de Kaiser-Wilhelm-Gedachtniskirche en de dierentuin van Berlijn liggen op korte loopafstand. Er is een metrohalte om de hoek van het hotel. Vanaf dit metrostation bereik je diverse delen van de stad.
Waarom krijgt H10 hotel Berlin Kudamm een hoge waardering van onze klanten? Het viersterrenhotel heeft de ideale ligging om Berlijn te ontdekken! Daarnaast zijn de comfortabele kamers van het hotel van alle gemakken voorzien. De kwaliteit van het ontbijt en diner wordt hoog gewaardeerd. Er wordt dagelijks een ontbijtbuffet geserveerd, dit is inclusief. Na een drukke dag in de stad kun je gebruik maken van de fitnessruimte of tot rust komen in de wellness van het hotel.

(Update Februari 2024)
Plaats: Berlijn
Regio: Stedentrips Duitsland
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar BerlijnStedentrips Duitsland

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie