Ruters Parkhotel – Willingen – Sauerland – Duitsland – dejongintra

Ruters Parkhotel – Willingen – Sauerland

Ruters Parkhotel is een gastvrij 4-sterrenhotel met een uitstekende keuken en uitgebreide wellness faciliteiten. Zo geniet u onder andere van het overdekte zwembad met jetstream en zoekt u ontspanning in de sauna. Boek ook eens een massage of een andere behandeling in het beautycenter. Niet alleen in de wellness laat u zich in de watten leggen maar ook in het restaurant. Iedere ochtend staat er een uitgebreid Sauerlander ontbijtbuffet met lokale producten voor u klaar. Na het ontbijt gaat u Willingen in om de omgeving te verkennen, met de Sauerland Card profiteert u van vele extra’s. Na een drukke dag hoeft u de deur niet meer uit, voor een heerlijk avondmaal kunt u terecht in het restaurant.
De gasten van Ruters Parkhotel kijken terug op een aangenaam verblijf, mede te danken aan het vriendelijke personeel en goede service.

(Update Februari 2024)
Plaats: Willingen
Regio: Sauerland
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar WillingenSauerland

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie