Hotel Sauerland Stern – Willingen – Sauerland – Duitsland – dejongintra

Hotel Sauerland Stern – Willingen – Sauerland

Sauerland Stern Hotel is een vakantieparadijs voor jong en oud met vele faciliteiten. Diverse restaurants, een overdekt speelparadijs voor de kinderen en een wellnesscenter met zwembad zorgen voor een onbezorgd verblijf voor het hele gezin. Daarnaast verblijft u op basis van halfpension zodat u nergens over na hoeft te denken. Iedere dag staat het uitgebreide ontbijt- en dinerbuffet voor u klaar. Het hotel ligt op loopafstand van het centrum van Willingen en aan de voet van de 838 m hoge Ettelsberg. Een ideale uitvalsbasis voor heerlijke wandelingen of fietstochten in het populaire Sauerland. Neemt u niet uw eigen fiets mee? Geen enkel probleem, bij het hotel kunt u fietsen huren.
Kortom, bij het Sauerland Stern Hotel bent u in uitstekende handen voor uw welverdiende vakantie. Vele gasten zijn u dan ook al voorgegaan en komen hier graag terug.

(Update Februari 2024)
Plaats: Willingen
Regio: Sauerland
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar WillingenSauerland

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie