Gobel’s Hotel Aqua Vita – Bad Wildungen – Sauerland – Duitsland – dejongintra

Gobel’s Hotel Aqua Vita – Bad Wildungen – Sauerland

Bij Gobel’s Hotel Aqua Vita kunt u Ontspannen met een hoofdletter. Het hotel bevindt zich op een toplocatie in Reinhardshausen, een stadsdeel van de bekende kuur- en vakantieplaats Bad Wildungen. Geniet enkele dagen van Spa & Wellness, een prachtige omgeving waarin u eindeloos kunt wandelen en fietsen en laat uzelf dagelijks in de watten leggen door het servicegerichte en vriendelijke personeel. Iedere dag start u met een heerlijk ontbijtbuffet. Daarna kunt u gebruik maken van de vele wellnessfaciliteiten waaronder twee overdekte zwembaden, een openlucht panormabad, jacuzzi en meer. Verwen u zelf eens met een massage of schoonheidsbehandeling in het beautycenter of doe nieuwe energie op tijdens een wandeling in Europa’s grootste kuurpark.
Waarnaar uw voorkeur ook uitgaat, bij Gobel’s Hotel Aqua Vita bent u in uitstekende handen voor een geslaagd en ontspannen verblijf in het populaire Sauerland.

(Update Februari 2024)
Plaats: Bad Wildungen
Regio: Sauerland
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar Bad WildungenSauerland

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie