Gobel’s Hotel Am Park – Willingen – Sauerland – Duitsland – dejongintra

Gobel’s Hotel Am Park – Willingen – Sauerland

Gobel’s Hotel Am Park is een populair 3-sterrenhotel met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Gedurende u verblijf maakt u gratis gebruik van het wellnesscenter en de overige faciliteiten van het 4* Gobel’s Landhotel. Geniet van een ongedwongen sfeer en een prachtig uitzicht over de groene heuvels van het Sauerland. In de omgeving is er genoeg te beleven, maak een wandel- of fietstocht of ontdek de gezellige straatjes in Willingen. Na een actieve dag geniet u van de zon vanuit de ligweide of laad u de batterij op in het wellnesscenter van Gobel’s Landhotel.
Vele gasten zijn u al voorgegaan, zij hebben genoten van hun verblijf bij Gobel’s Hotel Am Park. Het vriendelijke personeel, heerlijke ontbijt en de wellnessfaciliteiten bij Gobel’s Landhotel zorgen voor een onbezorgd verblijf in het Sauerland.

(Update Februari 2024)
Plaats: Willingen
Regio: Sauerland
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar WillingenSauerland

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie