Appartementen Birkenhof – Willingen – Sauerland – Duitsland – dejongintra

Appartementen Birkenhof – Willingen – Sauerland

Kiest u voor een verblijf in 4-sterren Aparthotel im Birkenhof dan bent u gegarandeerd van een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een uitstekende service. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel, waardoor u zich snel thuis voelt in Aparthotel im Birkenhof. De appartementen zijn ruim, voorzien van alle gemakken en bieden ruimte tot 5 personen. Tijdens uw verblijf in Aparthotel im Birkenhof maakt u gebruik van de faciliteiten van Gobel’s Landhotel (op ca. 70 m). U kunt hier ook terecht voor een ontbijt en diner (tegen betaling), maar probeert u zeker ook een van de vele gezellige restaurants uit in het centrum van Willingen. Na een actieve dag in de buitenlucht komt u heerlijk tot rust in het wellnesscenter van Gobel’s Landhotel.
In Aparthotel Im Birkenhof kunt u tijdens uw welverdiende vakantie in het Sauerland op en top genieten van de vele mogelijkheden.

(Update Februari 2024)
Plaats: Willingen
Regio: Sauerland
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar WillingenSauerland

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie