Bellevue Rheinhotel – Boppard – Rijn – Duitsland – dejongintra

Bellevue Rheinhotel – Boppard – Rijn

Het luxe Bellevue Rheinhotel kan inmiddels terugkijken op meer dan 130 jaar familietraditie. De elegantie van de Belle Epoque en de fantasie van de Art Nouveau worden weerspiegeld in de ambiance van het Bellevue Rheinhotel.
Start de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet voordat u de prachtige omgeving (UNESCO werelderfgoed) gaat verkennen tijdens een fiets-, wandel- of boottocht. Ook een bezoek aan het stadje zelf met zijn knusse sfeer is zeker de moeite waard.
Na een dag vol nieuwe indrukken ontspant u in het wellnesscenter, schuift u aan voor een heerlijk diner in restaurant Le Chopin of Le Bristol, neemt u een drankje in de hotelbar of een wijntje uit de regio op het buitenterras.
U overnacht in een van de ruime kamers die van alle gemakken zijn voorzien.
Bellevue Rheinhotel heeft een uitstekende beoordeling, te danken aan de toplocatie, decennia lange ervaring, gastvrijheid en uitstekende keuken. Kortom, de ideale uitvalsbasis voor uw vakantie aan de Rijn.

(Update Februari 2024)
Plaats: Boppard
Regio: Rijn
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar BoppardRijn

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie