Altdeutsche Weinstube – Hotel – Rudesheim – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Altdeutsche Weinstube in rudesheim

Altdeutsche Weinstube is een gezellig 3-sterrenhotel in Rudesheim. Perfect voor een aangename vakantie aan de prachtige Rijn! De omgeving is dan ook ideaal voor mooie wandel- en fietstochten. Begin je dag met een lekker ontbijt op de buitenplaats en ga daarna op ontdekking. Bezoek de Rijnpromenade, strijk neer op een van de leuke terrassen en ga een paar uurtjes winkelen. Of slenter door de wijngaard van het hotel en vraag de eigenaren of je een wijnproeverij kunt doen. Klinkt goed toch! Bekijk alvast onze prijzen naar Altdeutsche Weinstube en beleef een heerlijke tijd in het mooie Duitsland!

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Aantal sterren: 3
Accomodatie: Hotel Altdeutsche Weinstube
Verzorging: Logies & Ontbijt
Plaats: Rudesheim
Regio: Rijn
Transport: Eigen Vervoer

Prijsvrij heeft het. Een vakantie in Duitsland is verrassend veelzijdig én dichtbij. Van schitterende natuurvakanties in het Schwarzwald (Zwarte Woud) tot culturele uitstapjes naar bijzondere steden. Zie het landschap langzaam veranderen naar de prachtige natuur in de Alpen en Beieren. De historische steden maken gegarandeerd indruk op cultuurliefhebbers. Droom weg te midden van schitterende kastelen, parken en tuinen of bezoek de idyllische marktpleinen. In het zuiden schittert de moderne metropool Munchen die absoluut de moeite waard is om te bezoeken. Dit geldt tevens voor het bruisende Trier, de oudste stad van Duitsland, en gevestigd aan het drielandenpunt met Luxemburg en Frankrijk.

Steeds meer mensen ontdekken wat buurland Duitsland allemaal te bieden heeft. De natuur van Duitsland leent zich voor prachtige wandelingen en fijne fietsroutes, waardoor het een genot is voor wandelaars en fietsers. Duitsland is een ideale bestemming voor een wandelvakantie dankzij de natuur, maar zeker ook de historie en cultuur! Ontsnap even uit de dagelijkse hectiek terwijl je de authentieke steden bezoekt. Of ontdek het levendige en gastvrije Duitsland wat gekenmerkt wordt door mode en lifestyle. Genoeg te beleven tijdens je vakantie in Duitsland dus!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij.nl of alle vakanties naar de plaats Rudesheim in regio Rijn

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie