Rohloff Ferienpark Buschhof – Extertal – Nordrhein-Westfalen – Duitsland – ANWBCamping

Rohloff Ferienpark Buschhof – Extertal – Nordrhein-Westfalen

Rustig gelegen camping bosachtige omgeving, direct aan het natuurpark Weserbergland met uitzicht op het Teutoburgerwald. De toeristische plaatsen liggen apart van de vaste plaatsen. De camping heeft een natuurzwembad met een diep gedeelte van 80-100 cm en een ondiep gedeelte van 30 cm. Er is een dierenweide en er zijn pony’s. De omgeving leent zich uitstekend voor fietsen, wandelen en langlaufen. Er zijn veel toeristisch interessante steden en gebieden in de naaste omgeving.

(Update Februari 2024)
Maximaal aantal personen:
Plaats: Extertal
Regio: Nordrhein-Westfalen
Land: Duitsland
Adres: Meierbergerstrasse 15 Extertal

Campings voor hondenliefhebbers

Middelgrote camping (108 plaatsen)

Aantal Sterren: 2

ANWBCamping in Duitsland: onbezorgd kamperen midden in de natuur. Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De campings die ANWB Camping heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Campings in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Dit zijn kampeerterreinen waar het draait om rust en stilte. Je kunt ook prima op deze campings verblijven wanneer je op doorreis bent. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst!

Bekijk hier alle vakanties van ANWBCamping of alle vakanties naar ExtertalNordrhein-Westfalen

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie