6-daagse Vakantie naar Nordrhein Westfalen bij Christelijke reis 6 dg busreis Teutoburgerwald – TUI

6-daagse Vakantie naar Nordrhein Westfalen bij Christelijke reis 6 dg busreis Teutoburgerwald

Christelijke reis 6 dagen busreis Teutoburgerwald – Bad Salzuflen – Nordrhein Westfalen

Kerst vieren met gelijkgestemden in ons prachtige buurland Duitsland? Dat kan tijdens deze kerstreis naar het Teutoburgerwald. Je vind deze regio in de deelstaat Nordrhein Westfalen, vlak over de grens met Nederland. Het is een vakantieregio met een veelzijdig toeristisch aanbod. Met prachtige landschappen, schattige steden en dorpen en een cultureel erfgoed. Bijna elke vakantieganger kan het Teutoburgerwald waarderen. Tijdens deze kerstreis bezoeken we de sfeervolle kerstmarkten van Dortmund en Bad Salzuflen. Maar er staan ook een aantal verrassende excursies op het programma. Zo gaan we naar het natuurmonument Externsteine en het sierlijke Residenzschloss Detmold. Deze reis is een mooie manier om Kerst te vieren met elkaar.

(Update April 2022)
Aantal dagen: 6
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Bad Salzuflen
Regio: Nordrhein Westfalen
Land: Duitsland
Soort: Vakantie
Vervoer: Bus
Verblijf in:
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Goed Idee Reizen, Verblijf in een 3-sterrenhotel, Goed Idee reisbegeleider, Ontdek samen het Teutoburgerwald, Geniet van de kerstsfeer

Aantal sterren:
Klant beoordelingen:

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar Bad SalzuflenNordrhein Westfalen

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie