8-daagse Autovakantie naar Nordrhein Westfalen bij Westhoff – TUI

8-daagse Autovakantie naar Nordrhein Westfalen bij Westhoff

Westhoff – Schloss Holte Stukenbrock – Nordrhein Westfalen

Ga naar dit hotel als je op zoek bent naar een combinatie van natuur en cultuur. Vanuit je hotel wandel je zo de groene omgeving in. Volg een van de uitgezette routes of ga zelf de omgeving verkennen. Fiets en wandel door bossen, langs rotsformaties en door charmante dorpen en steden. Daarover gesproken, Bielefeld ligt op slechts 20 minuten rijden. Heel leuk om hier een dagje naartoe te gaan. In het hotel is een gezellige bar met een groot aanbod aan streekbieren.

(Update April 2022)
Aantal dagen: 8
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Schloss Holte Stukenbrock
Regio: Nordrhein Westfalen
Land: Duitsland
Soort: Autovakantie
Vervoer: Eigen Vervoer
Verblijf in: hotel
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum: 0-25 meter
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

In het Teutoburgerwald, Natuur en cultuur, Streekbieren in de bar, Ga een dagje naar Bielefeld, Proef van de Duitse keuken, Wandelen en fietsen

Aantal sterren: 3
Klant beoordelingen:

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar Schloss Holte StukenbrockNordrhein Westfalen

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie