8-daagse Autovakantie naar Nordrhein Westfalen bij Berghof – TUI

8-daagse Autovakantie naar Nordrhein Westfalen bij Berghof

Berghof – Nieheim – Nordrhein Westfalen

Wandelliefhebbers opgelet! In het Teutoburgerwald trek je door prachtige, uitgestrekte natuur. Een bezoek aan de Externsteine levert zeker mooie vakantiekiekjes op. Het hotel is eenvoudig maar van alle gemakken voorzien. Het restaurant heeft prachtig uitzicht en voor de nodige ontspanning kun je een lekker potje gaan bowlen.

(Update April 2022)
Aantal dagen: 8
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Nieheim
Regio: Nordrhein Westfalen
Land: Duitsland
Soort: Autovakantie
Vervoer: Eigen Vervoer
Verblijf in: hotel
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum: 26-500 meter
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Comfortabel hotel, In het Teutoburgerwald, Zwembad in de buurt, Wandelen en fietsen, Restaurant met prachtig uitzicht, Tip: ga naar de Externsteine

Aantal sterren: 3
Klant beoordelingen:

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar NieheimNordrhein Westfalen

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie