3-daagse Autovakantie naar Nordrhein Westfalen bij Acora Hotel und Wohnen Bonn – TUI

3-daagse Autovakantie naar Nordrhein Westfalen bij Acora Hotel und Wohnen Bonn

Acora Hotel und Wohnen Bonn – Bonn – Nordrhein Westfalen

Bonn ontdekken vanuit dit comfortabele hotel. Maar niet alleen Bonn, ook Keulen ligt dichtbij. Je hoeft dus niet te kiezen als je in dit hotel verblijft. Je geniet ook nog eens van een heerlijk ontbijt en kunt altijd terecht bij het vriendelijke personeel. Maak je alvast maar klaar voor een weekend naar Bonn.

(Update April 2022)
Aantal dagen: 3
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Bonn
Regio: Nordrhein Westfalen
Land: Duitsland
Soort: Autovakantie
Vervoer: Eigen Vervoer
Verblijf in:
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Aantal sterren: 3
Klant beoordelingen:

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar BonnNordrhein Westfalen

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie