Traube Lof – Hotel – Lof – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Traube Lof in lof

Heb jij zin in een vakantie naar een prachtige wijnstreek? Dan is de plaats Lof in de Moezel regio de perfecte bestemming. En kies dan voor een paar nachtjes slapen in het 3-sterrenhotel Traube Lof, een traditioneel gebouwd complex omringd door schitterende natuur. Je kunt hier prima wandelen, fietsen en lekkere wijntjes drinken. Het restaurant & Wijn- en Beerlounge is daarvoor de ideale plek, je kunt hier namelijk ook goed ontbijten en genieten van biertjes terwijl je over de mooie Moezel uitkijkt. Daarnaast staat het vriendelijke personeel elke dag weer voor je klaar en verblijf je in een eenvoudige maar aangename kamer. Dus bekijk snel onze prijzen naar Traube Lof en wie weet rijd jij binnenkort richting Duitsland!

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Aantal sterren: 3
Accomodatie: Hotel Traube Lof
Verzorging: Half Pension
Plaats: Lof
Regio: Moezel
Transport: Eigen Vervoer

Prijsvrij heeft het. Een vakantie in Duitsland is verrassend veelzijdig én dichtbij. Van schitterende natuurvakanties in het Schwarzwald (Zwarte Woud) tot culturele uitstapjes naar bijzondere steden. Zie het landschap langzaam veranderen naar de prachtige natuur in de Alpen en Beieren. De historische steden maken gegarandeerd indruk op cultuurliefhebbers. Droom weg te midden van schitterende kastelen, parken en tuinen of bezoek de idyllische marktpleinen. In het zuiden schittert de moderne metropool Munchen die absoluut de moeite waard is om te bezoeken. Dit geldt tevens voor het bruisende Trier, de oudste stad van Duitsland, en gevestigd aan het drielandenpunt met Luxemburg en Frankrijk.

Steeds meer mensen ontdekken wat buurland Duitsland allemaal te bieden heeft. De natuur van Duitsland leent zich voor prachtige wandelingen en fijne fietsroutes, waardoor het een genot is voor wandelaars en fietsers. Duitsland is een ideale bestemming voor een wandelvakantie dankzij de natuur, maar zeker ook de historie en cultuur! Ontsnap even uit de dagelijkse hectiek terwijl je de authentieke steden bezoekt. Of ontdek het levendige en gastvrije Duitsland wat gekenmerkt wordt door mode en lifestyle. Genoeg te beleven tijdens je vakantie in Duitsland dus!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij.nl of alle vakanties naar de plaats Lof in regio Moezel

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie