Moselstern Hotel Brixiade & Triton – Cochem – Moezel en Saar – Duitsland – dejongintra

Moselstern Hotel Brixiade & Triton – Cochem – Moezel en Saar

Dit plattelandshotel heeft een panoramisch uitzicht op het kasteel van Reichsburg en het oude centrum van Cochem. Het hotel biedt sportactiviteiten zoals kanoen, paardrijden en wandelen in de omgeving. In de spa van het Moselstern bevinden zich een stoomruimte en een solarium. Ook kunt u kunt ook gratis gebruikmaken van het zwembad en de sauna. Naast spafaciliteiten heeft het hotel ook een restaurant met een wijn-/biertuin.
Gasten waarderen het hotel vanwege de geweldige locatie, de uitgebreide faciliteiten en vriendelijke en gastvrije personeel. De kamers zijn zeer geschikt voor stellen en bieden rust en ruimte.

(Update Februari 2024)
Plaats: Cochem
Regio: Moezel en Saar
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar CochemMoezel en Saar

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie