RR Villas Baabe – Aparthotel – Baabe – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar RR Villas Baabe in baabe

Even ontsnappen van het dagelijkse leven… dat is wat 3-sterrenhotel RR Villas Baabe te bieden heeft, direct aan de centrale promenade van de badplaats aan de Oostzee en op slechts 400 meter van het strand. Met een korte vakantie op het juiste moment laad je jouw batterijen weer op voor het dagelijks leven. Ontspan weg van de drukte van de steden in de heldere lucht met wandelingen op de Oostzee en heerlijk lang zonnen. Huur een fiets of auto en verken het schitterende eiland Rugen. Als jij opzoek bent naar een rustige, warme en ontspannen vakantie, ben je bij RR Villas Baabe aan het goede adres!

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Aantal sterren: 3
Accomodatie: Aparthotel RR Villas Baabe
Verzorging: Logies & Ontbijt
Plaats: Baabe
Regio: Mecklenburg Voor Pommeren
Transport: Eigen Vervoer

Prijsvrij heeft het. Een vakantie in Duitsland is verrassend veelzijdig én dichtbij. Van schitterende natuurvakanties in het Schwarzwald (Zwarte Woud) tot culturele uitstapjes naar bijzondere steden. Zie het landschap langzaam veranderen naar de prachtige natuur in de Alpen en Beieren. De historische steden maken gegarandeerd indruk op cultuurliefhebbers. Droom weg te midden van schitterende kastelen, parken en tuinen of bezoek de idyllische marktpleinen. In het zuiden schittert de moderne metropool Munchen die absoluut de moeite waard is om te bezoeken. Dit geldt tevens voor het bruisende Trier, de oudste stad van Duitsland, en gevestigd aan het drielandenpunt met Luxemburg en Frankrijk.

Steeds meer mensen ontdekken wat buurland Duitsland allemaal te bieden heeft. De natuur van Duitsland leent zich voor prachtige wandelingen en fijne fietsroutes, waardoor het een genot is voor wandelaars en fietsers. Duitsland is een ideale bestemming voor een wandelvakantie dankzij de natuur, maar zeker ook de historie en cultuur! Ontsnap even uit de dagelijkse hectiek terwijl je de authentieke steden bezoekt. Of ontdek het levendige en gastvrije Duitsland wat gekenmerkt wordt door mode en lifestyle. Genoeg te beleven tijdens je vakantie in Duitsland dus!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij.nl of alle vakanties naar de plaats Baabe in regio Mecklenburg Voor Pommeren

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie