Hanzesteden & Oostzee – Hanzesteden en Oostzee – Individuele rondreizen Duitsland – Duitsland – dejongintra

Hanzesteden & Oostzee – Hanzesteden en Oostzee – Individuele rondreizen Duitsland

Deze autorondreis brengt u naar het noorden van Duitsland, waar een aantal interessante Hanzesteden liggen. Ontdek Bremen, Hamburg, Rostock, Wismar & Lubeck en combineer het stadse leven met een aantal dagen op het eiland Rugen, het leukste en grootste (schier)eiland van Duitsland in de Oostzee. De kuststrook, krijtrotsen, zandstranden en bijzondere bossen zijn een leuke afwisseling met de historische gebouwen, terrasjes en winkels in de grotere steden.

(Update Februari 2024)
Plaats: Hanzesteden en Oostzee
Regio: Individuele rondreizen Duitsland
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar Hanzesteden en OostzeeIndividuele rondreizen Duitsland

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie