Vakantiehuizen in Saarland – Bungalownet

Vakantiehuizen in Saarland

Reserveer vandaag uw vakantie in Duitsland en logeer in een van de vakantiehuizen in Saarland. Gelegen aan de Franse grens, zichtbaar op elke hoek van de straat, terugkijkend op een veelbewogen unieke geschiedenis. Ondanks het feit dat het de kleinste deelstaat van Duitsland is, heeft Saarland zoveel dingen die u kunt zien en doen, van ongerepte natuurlijke wonderen tot historische en culturele monumenten die u terug kunt vinden op de UNESCO lijst van werelderfgoederen.

Vakantiehuizen in Saarland voor een culturele vakantie
De cultuur en geschiedenisliefhebbers zullen een geweldige tijd hebben in onze vakantiehuizen in Saarland. Het Europese Culturele Park Bliesbruck-Reinheim is een geweldige bestemming voor een culturele vakantie in Duitsland. Veel traditionele dorpen, historische monumenten, kunstgalerijen, musea vormen een ideale bestemming voor een dagtocht. Saarbrucken, de hoofdstad van de deelstaat is een mooi voorbeeld van het culturele aanbod.Bezoek het barokke Saarbrucken kasteel gebouwd in de 10e eeuw en de weelderige Duits-Franse Tuinen vanuit onde vakantiehuizen in Saarland. In de regio zult u ook heerlijke keuken vinden, het zal u verrassen: dankzij de unieke Franse invloeden heeft Saarland een keuken met een fascinerende mix van aardappel en barbecue Westduitse smaken met een Franse verfijning.

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie