8-daagse wintersport Beieren – Landhotel Rosenberger – Duitsland – ANWBVakantie

8-daagse wintersport Beieren – Landhotel Rosenberger

Deze reis brengt je naar het grensgebied van Duitsland, Tsjechië en Oostenrijk. Op weinig plekken is vakantie zo gezond als in de zuivere boslucht van het Beierse Woud! Geniet naast het skiën ook van diverse andere winterse activiteiten, zoals schaatsen of een paardensleetocht.

(Update Februari 2024)
Maximaal aantal personen:
Plaats:
Regio:
Land: Duitsland
Adres:

Aantal Sterren:

ANWBCamping in Duitsland: onbezorgd kamperen midden in de natuur. Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De campings die ANWB Camping heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Campings in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Dit zijn kampeerterreinen waar het draait om rust en stilte. Je kunt ook prima op deze campings verblijven wanneer je op doorreis bent. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst!

Bekijk hier alle vakanties van ANWBVakanite of alle vakanties van de ANWBRondreizen

Bron: ANWBVakantie

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie