Campingplatz Krossinsee – Berlin-Schmockwitz – Berlin – Duitsland – ANWBCamping

Campingplatz Krossinsee – Berlin-Schmockwitz – Berlin

De camping ligt in een bos aan de Krossinsee. De begroeiing van het terrein bestaat voornamelijk uit hoge naaldbomen. De staanplaatsen liggen op weide, zand en gras. Het strand loopt heel geleidelijk in het meer af. Je hebt er volop watersportmogelijkheden, zoals zwemmen, surfen en roeien. Roei- en trapboten en zelfs motorboten zijn te huur. Voor de kinderen is er een fraaie speeltuin. De camping is een goed startpunt voor een trip naar Berlijn.

(Update April 2022)
Maximaal aantal personen:
Plaats: Berlin-Schmockwitz
Regio: Berlin
Land: Duitsland
Adres: Wernsdorfer Straee 38 12527 Berlin-Schmockwitz

Erkende campings
Campings onderweg
Zeer grote camping (589 plaatsen)

Aantal Sterren: 3

ANWBCamping in Duitsland: onbezorgd kamperen midden in de natuur. Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De campings die ANWB Camping heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Campings in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Dit zijn kampeerterreinen waar het draait om rust en stilte. Je kunt ook prima op deze campings verblijven wanneer je op doorreis bent. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst!

Bekijk hier alle vakanties van ANWBCamping of alle vakanties naar Berlin-SchmockwitzBerlin

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie