Vakantiehuizen in Beierse Woud – Bungalownet

Vakantiehuizen in Beierse Woud

Logeer in een vakantiehuis in het Beierse Woud in Duitsland en ontdek waarom dit de meest bezochte natuurlijke omgeving van het land is. Het is het oudste nationaalpark in Duitsland en een deel van het grootste bosgebied in centraal Europa, de natuur in het Beierse woud is puur, zeer geschikt voor een avontuurlijke actieve vakantie. Daarnaast vindt u hier talloze kastelen, musea en schilderachtige tradionele dorpen ook zeer geschikt voor een culturele vakantie. Kastelen zoals Burg Falkenstein of Burg Altnußberg zijn absoluut een bezoek waard terwijl u logeert in de vakantiehuizen in het Beierse Woud tijdens uw vakantie in Duitsland.
Vakantiehuizen in het Beierse Woud in Duitsland voor een avontuurlijke actieve vakantie

Vakantiehuizen in het Beierse Woud in Duitsland stellen u in staat om de populairste buitenactiviteiten regio in Europa te ontdekken. Het wordt ook wel ´Het groene dak van Europa´ genoemd. Wandelen en fietsen op goed onderhouden paden zoals de Goldsteigroute of fietsen op de lange en korte afstandroutes, talloze mogelijkheden. Daarnaast heeft het Beierse Woud de eerste mountainbikeroutes in Duitsland, het Eldoradogebied in de St. Englmar bergen. Watersportliefhebbers komen ook aan hun trekken, er zijn talloze meren en rivieren waar men uit kan kiezen. Kajakken, zwemmen, kano varen, waterskien, boottochten maken, er zijn veel mogelijkheden op de rivier de Regen of het Perlmeer, Blaibach of de Neubarer meren. Ontdek deze schitterende bestemming vanuit uw vakantiehuizen in het Beierse Woud tijdens uw vakantie in Duitsland.

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie