Urlaubshotel Binder – Hotel – Buchlberg – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Urlaubshotel Binder in buchlberg

Breng dit jaar eens een gezellige vakantie door in het 3-sterren Urlaubshotel Binder! Dit sfeervolle hotel ligt in een fantastisch landschap van Buchlberg. Perfect voor mooie wandelingen en leuke fietstochten. De prachtige natuur rondom het hotel zorgt er zeker voor dat je geniet van dat echte vakantiegevoel. Begin je dag met een uitgebreid ontbijtbuffet. Bezoek daarna de wellnessruimte om even bij te komen van de dagelijkse stress. Tijdens de warme zomerdagen strijk je neer op de royale ligweide en geniet je van een lekker hapje op het zonneterras van het restaurant. Vanaf hier heb je een prachtig panoramazicht over de bergen van het Beierse Woud. Al zin gekregen in een vakantie naar Urlaubshotel Binder? Bekijk dan meteen onze aanbiedingen en wie weet ben jij binnenkort onderweg naar Duitsland!

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Aantal sterren: 3
Accomodatie: Hotel Urlaubshotel Binder
Verzorging: Logies & Ontbijt
Plaats: Buchlberg
Regio: Beierse Woud
Transport: Eigen Vervoer

Prijsvrij heeft het. Een vakantie in Duitsland is verrassend veelzijdig én dichtbij. Van schitterende natuurvakanties in het Schwarzwald (Zwarte Woud) tot culturele uitstapjes naar bijzondere steden. Zie het landschap langzaam veranderen naar de prachtige natuur in de Alpen en Beieren. De historische steden maken gegarandeerd indruk op cultuurliefhebbers. Droom weg te midden van schitterende kastelen, parken en tuinen of bezoek de idyllische marktpleinen. In het zuiden schittert de moderne metropool Munchen die absoluut de moeite waard is om te bezoeken. Dit geldt tevens voor het bruisende Trier, de oudste stad van Duitsland, en gevestigd aan het drielandenpunt met Luxemburg en Frankrijk.

Steeds meer mensen ontdekken wat buurland Duitsland allemaal te bieden heeft. De natuur van Duitsland leent zich voor prachtige wandelingen en fijne fietsroutes, waardoor het een genot is voor wandelaars en fietsers. Duitsland is een ideale bestemming voor een wandelvakantie dankzij de natuur, maar zeker ook de historie en cultuur! Ontsnap even uit de dagelijkse hectiek terwijl je de authentieke steden bezoekt. Of ontdek het levendige en gastvrije Duitsland wat gekenmerkt wordt door mode en lifestyle. Genoeg te beleven tijdens je vakantie in Duitsland dus!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij.nl of alle vakanties naar de plaats Buchlberg in regio Beierse Woud

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie