PTI Eichwald – Hotel – Bad Worishofen – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar PTI Eichwald in bad worishofen

Het 3-sterrenhotel Eichwald ligt midden in het populaire Bad Worishofen en is perfect voor een ontspannen vakantie. Rustzoekers gaan het hier fantastisch naar hun zin hebben dankzij een kleine spa en comfortabele kamers. In het natuurrijke landschap van het prachtige Beieren kun je fantastisch wandelen en fietsen. Ook liggen er in de buurt diverse thermaalbaden waar je ultiem kunt relaxen. Eenmaal terug in het hotel kan je ronddobberen in het binnenzwembad, genieten van een drankje in het café of bijkomen in de royale tuin. Heerlijk toch! Wanneer vertrek jij naar Duitsland?

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Aantal sterren: 3
Accomodatie: Hotel PTI Eichwald
Verzorging: Half Pension
Plaats: Bad Worishofen
Regio: Beieren
Transport: Eigen Vervoer

Prijsvrij heeft het. Een vakantie in Duitsland is verrassend veelzijdig én dichtbij. Van schitterende natuurvakanties in het Schwarzwald (Zwarte Woud) tot culturele uitstapjes naar bijzondere steden. Zie het landschap langzaam veranderen naar de prachtige natuur in de Alpen en Beieren. De historische steden maken gegarandeerd indruk op cultuurliefhebbers. Droom weg te midden van schitterende kastelen, parken en tuinen of bezoek de idyllische marktpleinen. In het zuiden schittert de moderne metropool Munchen die absoluut de moeite waard is om te bezoeken. Dit geldt tevens voor het bruisende Trier, de oudste stad van Duitsland, en gevestigd aan het drielandenpunt met Luxemburg en Frankrijk.

Steeds meer mensen ontdekken wat buurland Duitsland allemaal te bieden heeft. De natuur van Duitsland leent zich voor prachtige wandelingen en fijne fietsroutes, waardoor het een genot is voor wandelaars en fietsers. Duitsland is een ideale bestemming voor een wandelvakantie dankzij de natuur, maar zeker ook de historie en cultuur! Ontsnap even uit de dagelijkse hectiek terwijl je de authentieke steden bezoekt. Of ontdek het levendige en gastvrije Duitsland wat gekenmerkt wordt door mode en lifestyle. Genoeg te beleven tijdens je vakantie in Duitsland dus!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij.nl of alle vakanties naar de plaats Bad Worishofen in regio Beieren

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie