Im Urdonautal – Dollnstein – Beieren – Duitsland – Chaletnu

Im Urdonautal – Dollnstein – Beieren

Dollnstein is een marktplaats in het westen van het Opper-Beierse district Eichstatt, ong. 70 km ten zuiden van Neurenberg, en ligt in het natuurpark Altmuhltal, op het snijpunt van de valleien Altmuhl en Urdonau. Breitenfurt ligt in het gebied van de Zuid-Franken Alb in de Talgrund bij de Altmuhl tussen Obereichstatt en Dollnstein, ongeveer drie kilometer ten oosten van Dollnstein. De linkervalleihelling wordt gevormd door Muhlberg, de rechter door Gampelberg en Schneiderberg. Het Altmuhltal fietspad loopt langs de westelijke rand van het dorp. Hier in de wijk Breitenfurt vindt u deze gezellig ingerichte vakantiewoning, ideaal voor stellen of gezinnen met kinderen. De woning heeft een aparte ingang met eigen terras en een kleine tuin met tuinmeubilair. Het huis ligt op een lichte helling met een prachtig uitzicht op bossen en weiden. Op slechts 200 m afstand vindt u er een speeltuin. Rondom Dollnstein vindt u talrijke wandel- en fietspaden en vele excursiemogelijkheden: Munchen (110 km), Ingolstadt (35 km), Augsburg (75 km) en Eichstatt met kastelen en paleizen (10 km).

(Update April 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Dollnstein
Regio: Beieren
Land: Duitsland
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu heeft meer dan 6500 vakantiehuizen beschikbaar in Duitsland. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Ons buurland, Duitsland, lekker dichtbij en toch echt weg. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar DollnsteinBeieren

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie